Bouw en inhoud van de site - over copyright - het menu.

De site werd online geplaatst op 29 april 2011 ter gelegenheid van de bestelling van het weerstation type: Davis Wireless VP2 Plus (6163EU) met UV-, Solar sensor en ventilatie-unit, Datalogger (6510USB), Leaf & Soil Station (6345) uitgerust met 3 x Temperature Probe (6470) - 2 x 6440 Soil Moisture Sensor (6440) - Leaf Wetness Sensor (6420).

Het weerstation werd operationeel op 9 mei 2011 met de eerste gegevens opgeslagen door zowel Weatherlink als WSwin.

Er werd gekozen voor eenvoud, standaardpagina's met een menu en vier hoofddelen + downloads. Op de hoofdpagina's staan buiten het menu ook normale links. Elke pagina heeft een navigatiepijltje: voorige, volgende en bovenliggende pagina.

Wie iets wil lezen over de bouw van de site kan dat hier: De website.

De inhoud van de website... die is hoofdzakelijk 'gepikt' natuurlijk, ik ben niet geboren 'met kennis'. Nu is het dikwijls moeilijk om de bron te plaatsen bij teksten omdat dezelfde tekst via Google soms tien maal gevonden wordt... doch waar mogelijk werd de bron vermeld en wie zie benadeeld voelt hoeft maar een bericht te sturen, de tekst wordt er afgehaald of ik plaats een bronvermelding.

De sites vermeld op de pagina links werden druk bezocht en hiervan zullen zeker teksten voorkomen op deze stek. Soms zijn teksten over info die nodig is op de site zo goed geschreven dat ze echt niet te verbeteren zijn.

Tenslotte; wie van deze site 'pikt' kan dat rustig doen maar bedenk dat er geen garantie is dat het ook juiste info is. Heling is een misdaad :-)

© copyright slaat wel strikt op de gegevens met vermelding "Samenwerking MeteoConsult/Hetweeractueel.nl". MeteoMoes ontvangt deze informatie omdat het zelf zijn data ter beschikking stelt. Wat we op de site plaatsen mag enkel op deze site gebruikt worden.

© copyright slaat eveneens op het onlangs toegevoegd deel MijnBliksemdetectie. De opmaak van de kaarten, grafieken en tabellen is een gemeenschappelijke inspanning van heel wat weeramateurs en we willen dit strik 'niet-commercieel' houden.

Er staan ook scripts op de site, sommige zijn zelf gemaakt andere niet. Gebruik ervan laat ik aan de wijsheid van de ontvreemder. Idem voor de afbeeldingen al zijn die bijna volledig eigen productie. Wat ik sneu vind is klachten dat ik copyright schend op zaken die ik zelf maakte :-) nadat ze de toer van 't net gemaakt hebben.

Wie vragen heeft kan mailen of de contactpagina gebruiken, er zijn geen geheimen en PHP trukjes die hier werken wil ik altijd delen.

Onlangs een Forum en Gastenboek aangemaakt, opmerkingen kunnen ook hier geplaatst worden.

De nieuwspagina geeft nieuwtjes over 'het weer'.

 

Ondanks de zorg die besteed werd aan de bouw van de site is het zeker dat er fouten zullen opstaan. Ze kunnen doorgegeven worden via een berichtje.

quote

Inhoud (menu):